top of page
Logo-Judith-MeereboerWIT.png

Privacy- en cookieverklaring

Mijn naam is Judith Meereboer en ik informeer je graag over hoe ik jouw persoonsgegevens verwerk en gebruik met deze privacyverklaring.

 

Mijn bedrijf Judith Meereboer business support is een eenmanszaak en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 86115014. Mijn bedrijf is gevestigd in Zuid-Scharwoude aan de Schepenen 3. Heb je vragen over jouw privacy en de bescherming van jouw (persoons)gegevens? Neem dan contact met mij op via info@judithmeereboer.nl

 

Toelichting

Ik respecteer de privacy van al mijn klanten en de gebruikers van mijn website. Ik ga zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op mijn diensten. Wees je er dus van bewust dat ik niet verantwoordelijk ben voor het privacy beleid van eventuele genoemde andere organisaties op mijn website.

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

De persoonsgegevens die binnen mijn bedrijf worden verwerkt:

• Bedrijfsnaam;

• Voor- en achternaam;

• E-mailadres (privé en/of zakelijk);

• Adresgegevens (privé en/of zakelijk);

• Telefoonnummer (vast en/of mobiel);

• Overige persoonsgegevens die je zelf verstrekt.

 

Hoe kom ik aan jouw persoonsgegevens?

De persoonsgegevens die ik verwerk worden door jou zelf verstrekt middels bijvoorbeeld het invullen van een formulier via de webpagina (door gebruik van het contactformulier) op de website of doordat je gebruik maakt van mijn diensten.

 

Wat is het doel van de verwerking van de persoonsgegevens?

• Om contact met je te kunnen opnemen; Dit gebeurt alleen wanneer dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren.

• Voor het afhandelen van jouw betaling; Wanneer je een product of dienst koopt via de website hebben we deze gegevens nodig om de aankoop te kunnen verwerken.

• Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijzigingen van diensten; Wanneer er aanbiedingen zijn, nieuwe producten en diensten of wijzigingen van verschillende aard dan gebruik ik jouw persoonsgegevens om je hierover te informeren.

• Het verwerken van persoonsgegevens als ik hiertoe wettelijk verplicht is. Voor het doen van bijvoorbeeld de administratie is er een wettelijke verplichting om sommige gegevens te kunnen overleggen. Daarnaast worden de gegevens ook bewaard om aan andere wettelijke verplichtingen te voldoen.

 

Hoe lang bewaar ik jouw gegevens?

Ik bewaar jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wanneer er een dienst bij mij is afgenomen bewaar ik je gegevens 7 jaar vanwege de fiscale bewaarplicht.

 

Delen met anderen

Ik verkoop jouw gegevens niet aan derden. Ik verstrek je persoonsgegevens aan derden alleen indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van mij, wordt er een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Ik blijf verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Met de volgende derden deel ik gegevens:

1. Administratiekantoor: gebruikt de inkoop-en verkoopfacturen om de BTW-aangifte en IB aangifte te doen.

2. Partij voor hosting van de website en e-mail – Zij zorgen dat de website goed functioneert en dat ik goed bereikbaar ben per e-mail en dat de beveiliging hieromtrent in orde is. De gegevens zijn geanonimiseerd zichtbaar.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door mij in te zien, te corrigeren of te verwijderen conform de AVG-richtlijnen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering doen via e-mailadres info@judithmeereboer.nl. Ik zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één maand op je verzoek reageren.

 

Bezwaar maken op verwerking

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door mij en je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

Recht op indienen klacht

Je hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat ik niet voldoe aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat kan via deze link.

 

Cookies

Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee de website en eventuele advertenties optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Daarnaast worden de cookies ingezet om advertentie campagnes verder te optimaliseren.

 

Functionele en analytische cookies

Op mijn website maak ik enkel gebruik van functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Analytische cookies geven je inzicht in het gebruik van mijn website. Bij het plaatsen van analytische cookies hoef ik geen toestemming te vragen.

 

Google Analytics

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de ‘Privacy Shield principles’ en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

Social media buttons

Op mijn website zijn social media buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Ik heb daar geen invloed op. Lees daarom de privacyverklaring van het betreffende social mediakanaal om te zien wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door de social media-accounts opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De social media-accounts stellen zich te houden aan de ‘Privacy Shield principes’ en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Beveiligen

Ik neem de bescherming van gegevens serieus en neemt adequate en passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mijn website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als de indruk er is dat gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door mij verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij op via info@judithmeereboer.nl

 

Wijzigingen

Dit is de eerste versie van de privacyverklaring gedateerd 20 oktober 2022. Als er wijzigingen zijn in de privacyverklaring, plaats ik hiervan steeds de nieuwste versie op de website.

bottom of page